Henkilökultti

perjantai, syyskuu 10, 2004

Shit, Im still in Saigon.. eika tama nyt johdu vain uusista vietnamilaisista kamppiksista vaan tasta painostavasta kuumuudesta. Koko ajan on niin kuuma, etta on vaikea keskittya mihinkaan, eika ohut vuoristoilma (400m) ainakaan helpota tottumattomalle. Bonuksena taalla, toisin kuin Saigonissa, ei ole pyorivia ilmastointeja.

Nailla ranskiksilla on joku juttu taman internettinsa kanssa. Aina, kun puuhaa jotain jollain julkisella paikalla, niin joku tulee tasaisin valiajoin tarkastamaan mita tapahtuu. Yliopistolla ei paase edes koneella (joka muutenkin on meilta humanisteilta off-limits nyt ainakin lahitulevaisuuteen) kertomatta tarkkaan mita aikoo tehda. Tama olisi ehka perusteltua, jos niilla olisi hirvea ruuhka, mutta kun niilla on nelja (!!!) atk-luokkaa humanisteille, joista yhdessa on koneissa jopa internet-yhteydet. Siella internet-luokassa en ole viela ketaan nahnyt koneella asti, paitsi professoreja. Ehka tahankin on joku ylimaallinen syy, joka valkenee minullekin tassa viela..

Pointtina lahinna se, etta nettiaikaa ei ole laheskaan niin paljon kuin olin laskeskellut, joten yhteydenpito on jaanyt hiukan vahemmalle kuin alunperin olin ajatellut. Mutta ehka se tasta. Lisaksi internetin puute johtaa diskettien hankintaan, hyi hitto. Internet access interdit -kyltit joita lipastolla on joka paikassa ovat myos aika hyvia.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home