Henkilökultti

perjantai, lokakuu 15, 2004

Kun nyt olen kuraa heittanut vihreiden paalle Helsingissa nyt jo aika paljon, niin heitetaan nyt sitten viela kerran kiellon paalle. Vihreissa nimittain oli aikamoiset vakaumuksentutkinnat menossa nain kunnallisvaalien alla, jotta ns. Markus-syndrooma ei paasisi toistumaan.

Kaytannossa kaikki Draken tuntevat olivat erikoistarkkailussa ja kesti ilmeisesti aika pitkaan, ennenkuin monien ehdokkaiden ehdokkuus edes varmistui. Kolmelta olen tasta kuullut, joten pidan tata nyt aika luotettavana - tai vahintaankin nyt niin luotettavana, kuin mikaan tassa blogissa on.

Vaikka en nyt valttamatta jaakaan ihan koko Markuksen agendaa, niin ei huumeista puhuminen nyt kuitenkaan se ongelma ollut. Ja paatos saadettavista laeista koskien huumeita olkoon sitten mietoja tai ei, tulisi kuitenkin tulla kansalta eika puoluetoimistosta eduskunnassa.

Pidan tallaisia vakaumuksen tutkintoja hyvinkin arveluttavina noin ihan niinkuin demokratiankin kannalta. Ainakin jos tulilinjalla ovat kaikki joskus jotain kansalaisyhteiskuntaan liittyvia juttuja Markuksen kanssa varkkailleet.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home