Henkilökultti

maanantai, lokakuu 11, 2004

Sain tietaa, etta en ollut tehnyt muutamaa byrokratian askelta (kun eras johtaja oli unohtanut, muiden kiireidensa ohella, antaa minulle opintojen hyvaksymiskaavakkeen), joten jouduin palaamaan kolme askelta taaksepain ja selvittamaan opintosuunnitelmia laitokselle. Tama ei varmaan haitanne kovin paljoa, eika siihen tuskin mene edes koko tama viikko.

Tein tasokokeen ja ilmeisesti puhun ranskaa tasolla 3/5 ja kirjoitan tasolla 2/5. Kielikurssitkin alkavat vihdoin loppuviikosta ja olettaisin niiden olevan sangen tehokkaita, ainakin yhdistettyna ymparoivaan kielipakkoon.

Ranskalaiset ovat ihastuneet Michael Mannin elokuvaan Collateral (ainoa taalla englanniksi nakyva elokuva) joten minun lienee pakko tarkastella se alkukielella. Taalla on enemman kiinankielisia elokuvia, kuin englanninkielisia, mika on jotenkin nuivaa, mutta ihan ok. Toisaalta, taalla on todella paljon kiinalaisia, joten ehka se selittaa osittain. Kysynta luo tarjontaa ja sillee, joten kaikilla vaan ihan sikana massia kateen, niin kaikki ongelmat ratkeaa.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home