Henkilökultti

lauantai, marraskuu 13, 2004

Aloitin paikallisen solidaarisuusviikon mahdollisimman epasolidaarisesti missaamalla muuria vastaan suunnatun miekkarin. Eksessiivisella punaviinin kaytolla ei ollut asian kanssa mitaan tekemista. Solidaarisuusviikon kunniaksi taalla on paitsi syysmarkkinat, niin myoskin Fete des etudiants eli opiskeljoiden juhla. Maininnat Keski-Ranskan Ibizasta lienee silti aihetta jattaa omaan arvoonsa.

Eilen potkin myos jalkapalloa salissa, mika oli sangen viihdyttavaa vaikken olekaan koskaan ennen niin tehnyt. En oikein tieda miksi, koska laji vaikutti paitsi tavallista futista paljon nopeammalta, niin yllattavan fyysiselta. Lisaksi pallolla kunnollisen laukauksen tekeminen vaikutti mahdottomalta. Jos vaikka ensi viikolla sitten jo.

On outoa, etta puissa onv iela lehdet.. tosin niin kai se vain on, etta ne eivat sielta minnekaan lahde.. eivat sitten kulumallakaan. Olkoon sitten siela. Koti-ikava on ollut, eika sita ainakaan auta internet-addiktio. Jos yrittaisi tassa joku paiva vahan hillita tai jotain. Onneksi tekemista olisi useankin asian kanssa ihan riittamaan, ojten ei paase pitkastymaan.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home