Henkilökultti

tiistai, lokakuu 04, 2005

Mieltä osoittamassa. Mukava miekkari, hyvä fiilis ja paljon tuntemattomia ihmisiä. Toivottavasti voisimme vaikuttaa, mutta senhän tosiaan näkee vasta huomisessa äänestyksessä.

Paikalla puheita pitäneet hallituspuolueiden kansanedustajat olivat ihan vitun pellolla. Huutelin jonkin verran, mutta syytän kyllä puhujaa, jonka käsissä redundantti paska sai aivan uuden ulottuvuuden. Siis jos yleisön aliarvioinnista jaettaisiin palkintoja, niin tämänpäiväisillä ansioilla Keskustan ja SDP:n pojat ja tytöt ottaisivat selkeän kaksoisvoiton.

Siis voi ihme millaiset tyypit tuonnekin on päästetty päätöksiä tekemään. Kuvittelisi, että jos ei tietäisi, niin joko olisi hiljaa tai mieluummin ottaisi selvää. Kiitti vaan tasapuolisesti kaikille Keskustaa ja Demareita eduskuntavaaleissa äänestäneille. No joo, toi oli jo vähän asiatonta. Mutta kehotan vakavasti ottamaan selvää, miten se oma kansanedustaja tässä äänestyksessä käyttäytyy. Vielä parempi olisi, jos ottaisi yhteyttä ennen huomista keskiviikkoista äänestystä ja kertoisi oman mielipiteensä. Sivistyneesti.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home