Henkilökultti

tiistai, helmikuu 21, 2006

HYY:ssä tapahtuu. Vasemmistolaiseen menoon ylioppilaskunnassa seitkytluvulla kyllästyneet ns. Liisankadun osakunnat (Karjalainen, Kymenlaaksolainen ja Viipurilainen osakunta) juonivat edelleen tiloja keskustasta (lisää esim. HYALin blogista). Haloo, te luovuitte oikeuksista Uuteen sieltä lähtiessänne!

Tämä tietenkin tarkoittaisi järjestöfatwaa eli pakkosiirtoa dommalle tai uudelle Leppätalolle joillekin aine- ja harrastusjärjestöille.

Ainakaan Maailmanpyörän piiristä ei ole kuulunut hurraa-huutoja näille suunnitelmille. En myöskään usko HYALin tekevän sellaista lehmänkauppaa, että järjestöt pakkosiirrettäisiin uudelta. Tai jos tekee, niin saavat sitten väistellä vihaisia ainejärjestöläisiä keskustassa, koska tämä asia tulee julki.

Että tervemenoa Leppätaloon Liisankadun osakunnat. Tehkää siitä haluamanne kaltainen. Saan varmaan taas tämän kirjoittamisen jälkeen väistellä muutamia isäntiä. Nojuu, mutta asia on nyt vain on näin. Kyllä minä arvostan osakuntatoimintaa, mutta en niin paljon, että toisten pitää siitä kärsiä.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home