Henkilökultti

maanantai, kesäkuu 05, 2006

Professori, Ahlstromin hallituksen puheenjohtaja kertoi päästökaupasta: "Koska ei voida sulkea pois mahdollisuutta, että ihmisellä on jotain tekemistä kasvihuoneilmiön kanssa, varmuuden vuoksi tehdään jotain. Tästä ajatuksesta on luotu mekanismi, joka pyörittää taloutta aivan merkilliseen, sairaaseen suuntaan." -Hesari

Tähän ei olekaan sitten paljon lisättävää. Ihmisen on oikein tuhota elinympäristönsä, kunhan vain talous pysyy "terveellä" pohjalla. Mitään todellista näyttöähän kasvihuoneilmiöstä ei ole.

En mä sano, ettei päästökaupassa olisi ongelmia (mä olisin hoitanut saman homman sakoilla), mutta ylläoleva on silti jo melko paksua.

3 Comments:

  • Eikö toi markkinateleologia olekin hellyttävää?

    Nää proffat aina päättävät itsekseen, että mikä on markkinoiden "oikea" suunta, ihan niin kuin se suunta ei määräytyisi markkinoista itsestään käsin ja täysin sattumalta. Jotenkin huvittavaa.

    On muuten huomattava, että näköjään tää "environmental goon" -ilmiö on sitten vihdoin rantautunut Suomeen. Täytyy varmaan varautua niiden lyttäämiseen julkisilla foorumeilla.

    By Anonymous Markus, at 1:06 ip.  

  • Haastan sinut.

    By Anonymous Ari, at 12:34 ip.  

  • Hmm, samalla tavalla voisi varmastikin ajatella, että "Koska ei voida sulkea pois mahdollisuutta, että Suomeen saapuu polioepidemia, varmuuden vuoksi rokotetaan kaikki kansalaiset. Tästä ajatuksesta on luotu mekanismi, joka pyörittää taloutta aivan merkilliseen, sairaaseen suuntaan." Ja niin edespäin.

    By Anonymous Laura, at 3:24 ip.  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home