Henkilökultti

tiistai, heinäkuu 18, 2006

Varoitus: seuraava entry sisältää ns. huumoria.

JUHO VAATII ISRAELILAISSOTILAAN VÄLITÖNTÄ VAPAUTUSTA

Simo Hovari -niminen uskonnollinen bilepuolue on oikeudettomasti vanginnut asuntoonsa Israelin vapaan tasavallan sotilaan. "Miehen jo monta kuukautta kestänyt bileputki ei ole mikään tekosyy vangitsemiseen. Miehen oleilu myös täyttää kaikki vankeuden tunnusmerkit" arvioi tilannetta Herra K.

Hovarit ovat julkaisemassaan tiedotteessa luvanneet palauttaa vangin kunhan Israel lopettaa perusteettomat aggressionsa lähinaapureihinsa ja palauttaa maahan hyvän meiningin (mm. hyviä konemusiikkiartisteja). Juho myöntää Hovareiden vaatimusten hyvät perustelut, mutta vaatii silti, että vangille on tarjottava ruokaa ja Geneven sopimuksessa luetellut muut vähimmäisvaatimukset.

Suomi on joutumassa EU-puheenjohtajamaana asiassa pahaan välikäteen: "Emme tiedä asiasta mitään" myöntää EU-puheenjohtamaan ulkoministeri Tuomioja. "Sattuuhan sitä tosin itsekullekin pieniä bileputkia" hän jatkaa luultuaan mikrofonia suljetuksi.

Juho vaatii miehen vankeuden lopettamista sekä tuomitsee Israelin iskut. "Asiat on selvitettävä neuvottelemalla" ohjastaa Juho. "Menen itse paikan päälle perjantaina neuvottelemaan tilanteesta ja jakamaan hyvää meininkiä".

2 Comments:

  • XD

    Kuolen nauruun!!1

    ---

    Tukikohdassamme vankina oleva lääkintämies (level 9) on täysissä hengen sekä ruumiin voimissa ja vapaaehtoisesti vankeudessa. Palautamme hänet heti kun Israeliin on turvallista palata.

    By Anonymous riemuamiraali T, Simo Hovari-puolue, at 12:43 ap.  

  • level 8 mecic + multiclassattu rifleman level 8= 16 tasoa yhteensä! zekkaa faktat oikein!

    By Anonymous kapteeni GOA, Hovarit-massiivi, level 7/3 bard/druid, at 2:46 ip.  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home