Henkilökultti

keskiviikko, marraskuu 14, 2007

Menin (maanantaina, toim. Huom.) Saksaan ja mielessä kaikuivat Suuren Suomalaisen Urheilijan, Seppo Rädyn, kuuluisat sanat. Munchen oli lentokentältään aika fancy, mutta löysin sentään olutta alle kolmella eurolla. Saksassa ravintolatupakointi on vielä laillista, toiseen jo tottuneena se tuntuu vastenmieliseltä. On siinä tosin kyllä jotenkin enemmän kapakkatunnelmaa.

Kaupunki olisi kuulemma aika kiva, mutta vaihtoaika ei anna sille myötä, kuten ei varmaan koskaan. Kohta matka jatkuu Valenciaan ja ehkä tämäkin päätyy nettiin joskus loppuviikosta.

Nyt on ollut pari työmatkaa ihan peräjälkeen, mutta sen jälkeen näyttää tulevan vähän väljempää. Todennäköisesti Roomaan tammikuussa, varmaan Osloon toukokuussa ja kesäkuussa sitten Irlantiin, Galwayhin. Syksyllä vielä Milano. Hollanti kiinnostaisi, mutta saapa nähdä. Ja lisäksi on aika paljon tuota kontingenssia muutamien juttujen suhteen.

Jottei enää mitään väärinkäsityksiä tulisi, niin olen ollut jo usean päivän ilman alkoholia ja tämä on tiukasti työmatka. Tosin pieni hengähdystauko syksyyn tulee kyllä enemmän kuin tarpeeseen. Missaan myös HYYn hallitusneuvottelut ja SYLlin liittokokouksen, mikä palvelee aktiivisempaa ja lopullista poistumistani ylioppilaskuntapolitiikasta: sääli sinänsä'kun tuntuu, että pelikenttä olisi vasta auennut...

Olipas virkeä entry, kiitos tästä, Munchen, Saksa.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home