Henkilökultti

perjantai, marraskuu 09, 2007

Suomeen ollaan nyt säätämässä lakia, jonka varjolla poliisi voi tulla hakemaan kotoa töihin. Olipa työsopimuksessa tai ei. Aikamoista. Nähdäkseni ollaan todella lähellä kansallista ja kansainvälistä ihmisoikeusrikkomusta - lain valmistelu on myös täysin puolivillainen ja sen toimivuudesta ei ole mitään takeita.

Miten tähän tultiin, mikä tässä on syynä? Siten, että Keskusta ja Kokoomus kokevat kunnille tarpeellisen rahan antamisen arvovaltatappiona. Vihreät ja ruotsalaiset istuvat hiljaa ja toivovat, että kukaan kuinka oikealta tämä politiikka oikeasti on. Nähdäkseni tilanne on täysin nurinkurinen.

Niinkuin hoitajat ihmisten terveyttä uhkaisivat, eikä valtio. Valtio, joka haluaa säästää kansanterveydestä pakottamalla ihmisiä pakkotöihin - tai töihin huonoilla ehdoilla. Työstä kieltäytyvät hoitaisi sitten poliisi. Kuka nyt enää haluaisi ottaa tuota riskiä kouluttautumalla hoitajaksi tämän jälkeen?

Lupaan piilottaa poliisilta luokseni jokaisen poliisia työvoimapoliittisista syistä pakoilevan hoitajan. Ihmisellä on oltava oikeus olla tekemättä pakkotyötä valtiolle -ainakin jos sen tarve johtuu poliitikkojen kovapäisyydestä tai säästövimmasta suhdannekehityksen huipulla olevassa kansantaloudessa.

Se on tahdon asia. Tahdon tukea tehyläisiä.

Aiheesta pääsee ilmeisesti myös osoittamaan mieltä.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home