Henkilökultti

perjantai, joulukuu 21, 2007

No, ehkä nyt joulun kunniaksi Sarkostakin. Hän on nimittäin löytänyt uuden tyttöystävän: Carla Brunin, joka on huippusuosittu laulaja ja entinen malli. Varsinaisesti Ranskan presidentien naisseikkailut eivät perinteisesti kai kenellekään kuulu. Tässä silti siinä on ollut ihmettelemistä, koska Ranskan presidentin tyttöystävä ei ole vähäinen virka sekään.

Ensimmäinen esiintyminen Euro-disneyssä. Sen jälkeen Sarko olisi halunnut ottaa Carlan mukaan Vatikaanin valtiovierailulle, mutta vatikaani ei suvainnut. Odotamme taattua sosiaalipornoa aiheesta, koska Bruni ei usko yksiavioisuuteen vaan sekä polygamiaan että polyandriaan ja katolisuuttaan mielellään korostava Sarkokin on kerennyt eroamaan kahdesti.

Ranskan sosialisteille kova pala mm. sen takia, että Brunia on pidetty sangen vasemmistolaisena ja Sarkoa suunnilleen antipaaavina. Toisaalta politiikka ei tunnetusti aina kyllä yllä makuuhuoneeseen asti ja hyvä niin. Brunilta on irronnut mm.

«Rien de plus injuste que le capitalisme. Pas possible d?accumuler comme ça. Ça ne peut plus durer.»


Vapaasti suomennettuna:

Mikäään ei ole yhtä epäoikeudenmukaista kuin kapitalismi. Varallisuutta ei voi kasata tuolla tavalla. Se ei saa enää jatkua.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home