Henkilökultti

tiistai, toukokuu 27, 2008

Eindhovenissa. Eilen lento Amsterdamiin ja sieltä juna tänne, paikalla joskus iltamyöhällä. Tänään Best-nimisessä paikassa erään suurehkon sairaala-alan järkestelmätöimittajan tehtaan tutkimuskeskuksessa seuraamassa ja tallentamassa innovointia. Huomenna vielä toinen päivä sitä ja sitten Leidenin yliopistoon tohtorikonsortiumin seminaariin.

Luulin, että lähtiessäni Suomesta työt eivät niin seuraisi mukana. Olin väärässä, olen käyttänyt pääosan vapaa-ajasta seuraaviin työmatkoihin valmistautumiseen. No, itseään siitä saa vain syyttää, mutta vähän tylsää se on silti.

Eindhoven on onneksi aika nähty, vaikka olisin Abbemuseumin halunnutkin tsekata. Se ei kuitenkaan käynyt, koska maanantaisin kaikki museot olivat jotenkin oudosti suljettuja. Histel-kylä taas oli liian kaukana, jotta olisin jaksanut sinne. Nuo pari seuraavaa paikkaa ovat vähän eksoottisempia, joten niissä ehtii varmaan enemmän seikkailemaan.

Täällä on satunnaisista kuuroista huolimatta täysin terassikelit, jotka ovat kieltämättä houkuttaneet kovasti erilaisiin löyhiin elämäntapoihin.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home