Henkilökultti

tiistai, toukokuu 06, 2008

Jotenkin vähän kiiruista edelleen, kun kaikki pitää saada valmiiksi ennen kesää. No, onneksi helppaa, kun muistaa ettei se työ tekemällä lopu.

Huolimatta muuten viime aikaisista negatiivisista työtä koskevista entryistä, viihdyn työssäni. Vähän vain harmittaa, kun yliopistoa tuhotaan täysin turhanpäiväisellä byrokratialla.

Sain positiivista palautetta opiskelijoilta. Viikko pelastui ja hymyilytti puoli iltapäivää. Huomaa, että pienikin mukava teko voi ilostuttaa tosi paljon. Hyvään tuuleen voi olla kyllä myös aurinko.

Jotenkin olisi pari gradua luettavana. Onneksi en ole varsinaisesti yksin sen ajanvietteen kanssa: graduja lukevat tällä hetkellä varmaan kaikissa Suomen yliopistoissa kaikki laitoksilla pyörivät lukutaitoiset ihmiset. Kenenköhän idea tämä tutkinnonuudistus taas oli. Jonkun olisi varmaan pitänyt vastustaa sitä silloin pari vuotta sitten... Mitenköhän muuten Aleksandriassa ovat aina samat ihmiset? Eikö joidenkin näistä pitäisi valmistua ja mennä töihin jossain vaiheessa?

Saa myös näköjään vähän varoa mitä statukseensa laittaa, se kun näyttää olevan varsin yleinen puheenaihe. Tai ainakin varoa seurauksia siitä, jos sattuu laittamaan sinne sanan "sex".

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home