Henkilökultti

perjantai, lokakuu 31, 2008

Kirjoitan tätä hotellin aulasta, jossa odotan epätoivoisesti saisinko vielä tehtyä töitä vai olisiko jo aika suunnata kohti lentokenttää ja uusia seikkailuja. Tällä hetkellä jälkimmäinen vaikutttaa todennäköisemmältä.

Tulin Bilbaoon maanantaina EU-projektini (tai no, itse asiassa se ei ole EU-projekti vaan ITEA-projekti, mutta koska tuskin kukaan lukijoistani osaa tehdä tätä eroa, niin EU-projekti lienee ihan tarpeeksi tarkka määritelmä) viimeisestä kokouksesta. Nyt on edessä reilu vuosi tutkijakoulua projektin päätyttyä. Projektipäällikkö EU-projektissa näyttää kivalta CVssä kivalta, vaikka varsinainen esimiestyö ?asiantuntijaorganisaatiossa? ei varsinaisesti eroakaan paitsi byrokratian osalta vapaaehtoistyössä puuhastelemistani koordinaatiohommista. Ehkä jos olisi ollut jotain ongelmia jossain vaiheessa. Lähinnä muutama isojen hajautettujen kansainvälisten tutkimusprojektien ongelmakenttää tuli aika selkeäksi.

Katsotaan viihdynkö koko ajan Suomessa, vai pitääkö mennä vähäksi ajaksi muualle. Varmoja työmatkoja näyttää tällä hetkellä olevan vain muutama: kuun lopussa Osloon ja joulukuussa Pariisiin. Näiden jälkeen seuraava työmatka näyttäisikin sitten olevan vasta ensi kesänä. Voi tosin olla, että näitä siunaantuu jostain vielä pari.

Kirjoitin yhtä paperia, joka esitetään Aasian OSS konferenssissa Balilla kahden viikon kuluttua ja olisin saanut matkarahatkin mennä sinne. En kuitenkaan kokenut sen edistävän väitöskirjatyötäni oleellisesti, joten olen nyt skippaamassa matkan. Ilmeisesti mustakin on tulossa jotenkin vähän vastuullinen? Pitäisi myös miettiä haluanko hakeutua akateemisiin luottamustehtäviin ? kai se lienee hyvä asia uralleni (mikä sitten onkaan).

Tämä matka ei ole ollut erityisen työntäyteinen, vaan pikemminkin suht rauhallinen. Se oli toisaalta ihan hyvä, koska minulle on tehnyt äärimmäisen hyvää olla pari päivää poissaa Helsingistä. Auttanee kääntämään katseen tulevaan. Sitä on tiedossa vielä viikonloppuna sitten vähän lisääkin kun mennään suunnittelemaan Antikristuksen yötä Pertunmaalle. Se vaatisi hiukan esitöitä, joita on sitten varmaan yritettävä huomenna (tätä kirjoittaessa perjantai).

Olisi pari juttua, joista voisin kirjoittaa, mutta niiden paikka ei varsinaisesti ole päiväkirjassani. Ehkä jätän ne siis jälleen kerran sen ulkopuolelle.

1 Comments:

  • Mitä vittua, Balille siitä hus!

    Mölyää Hanna

    By Anonymous Anonyymi, at 7:37 ip.  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home