Henkilökultti

torstai, lokakuu 23, 2008

Minulla on jo jonkin aikaa ollut sellainen tunne, että laiminlyön blogiani. Erityisesti, koska se näin vaalien alla vaikuttaisi kiinnostavan rakkaita lukijoitani. Teko- ja ihan oikeanakin syynä on kiire.

On oikeasti vaikea ehtiä paitsi käydä kampanjaa, niin myös koittaa saada työnsä tehtyä ja lisäksi vielä yrittää ladata akkuja siinä ohessa. Raskainta lienee jatkuva kiireen tuntu ja se, että koko ajan pitäisi olla jossain tekemässä jotain tai että melkein minkä tahansa asian voisi vielä tehdä niin paljon paremmin. Olen onnistunut mielestäni kohtalaisesta, mutta paremminkin olisi voinut mennä. Työjuttuja onneksi on pystynyt hiukan siirtelemään pois ihan vaalien alta.

Olen koittanut tehdä suunnilleen niin paljon vaalityötä kuin jaksan hyvillä mielin. Ihan kaikkeen tarvittavaan ei mitenkään ole voinut revetä ja toisaalta ei varmasti ole tarviskaan. Hymy irtoaa vielä mukavasti eli sinällään voimia siis on ihan hyvin. Loppukiriin on vielä runsaasti paukkuja jäljellä.

Monet asiat olisi voinut tehdä paremmin ja monet varmasti huonommin. Näitä tosin on tarkoitus katsoa sitten ensi viikolla tai vähän myöhemmin.

Nyt ensin vielä loppukiri eli jos voin vielä vaikuttaa jotenkin äänestypäätökseesi Helsingissä, niin otappa vaikka yhteyttä ja kysy mitä on mielessä.

Muuten eikun äänestyskoppiin nyt sunnuntaina, olipa sitten millainen myrsky tahansa.

Tunnisteet:

1 Comments:

  • totta, vaalityössä (ja samoin muuten tosi paljon kaikissa hyvinvointipalveluissa) on mahdoton sanoa, että nyt olen tehnyt tarpeeksi, tämä oli tässä, tämä oli tarpeeksi paljon ja tarpeeksi hyvää.

    Ne pitäisi aina osata itse päättää, ja kaikki päätökset ovat arbitraarisia...

    Taistelumieltä vaan loppuun asti! Ellei lojaliteetti yms. olisi vaatinut, olisit varmaankin saanut mun ääneni.

    By Anonymous Veikko, at 10:16 ip.  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home