Henkilökultti

keskiviikko, tammikuu 29, 2003

Törmäsin eilen lipastolla vanhaan (susi?)tuttuuni Mölsään eli Partajeesukseen. Suomen johtava Rasputin tutkija opiskelee siis vEnäjän historiaa ja toimii yliopiston Suomi-Venäjä seuran pj:nä. Putin päivistä on ollut puhetta, mikä lienee sairasta.

Kävi ilmi, että Partajeesus on ehdolla eduskuntaan. Mutta ei se vielä mitään, miehestä nimittäin on tullut demari! Totesimme, että emme ehkä enää koskaan puhu politiikasta, koska niihin selvittelyihin liittyisi noin 85 vuotta muiden ihmisten asioita. Partajeesuksen kampanjaan liittynee salainen vedonlyönti ja syvällinen eettinen kanta.

Tunnenkohan puolitutusti kaikki vasemmiston, vihreiden ja demareiden alle 30-vuotiaat ehdokkaat? Jos ei muuta, niin se todistaa, että yliopisto ja sen politiikka on pieni.

Totesin Tutkaimen voittaneen HYY:n järjestölehtikisan ja Toimenpiteen tulleen kolmanneksi. Go Kervinen. Lisäksi Filosofien ainejärjestön lehti Minervan pöllö sai kunniamaininnan. Viime vuonna olen kirjoittanut vain viimeiseen, tänä vuonna käynee niin että päädyn kirjoittamaan kaikkiin yllämainittuihin. Puhumattakaan nyt pienoisesta havaittavissa olevasta Alterations-painostuksesta..

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home