Henkilökultti

keskiviikko, huhtikuu 02, 2003

Minulle on huomauteltu siitä, että leimaan blogissani polittisia vastustajiani. Teenpä siis poikkeuksen ja kehun muutamaa tahoa liittyen huomiseen mielenosoitukseen (Senaatintori klo 16.00, eduskuntatalo 16.30, kaikki sinne).

KansY järjesti tänään ensimmäiset bandistalkoot osallistuakseen huomiseen mielenosoitukseen. Teekkarit ratkaisivat bussien tukkeutumisongelman tilaamalla Otaniemeen muutaman bussivuoron lisää, jotta liikkuminen eduskuntatalolle onnistuu. Mikkelistä, Turusta ja Tampereelta on myös tulossa porukkaa ilmaisemaan mielipiteensä Sailaksen paperista.

Jopa Kauppakorkean ylioppilaskunta lupasi osallistua mielenosoitukseen, eikä edes tarvitse laulaa Maamme-laulua mielenosoituksen päätteeksi. HYY antoi luvan käyttää valkolakkia mielenosoituksessa, mitä ei myöskään ole tapahtunut muutamaan vuoteen. Ainejärjestöt Kumpulasta Viikkiin, käpistelijöistä lääkäreihin ovat mukana sanomassa sanasen. Osakunnat ovat liikenteessä. Matemaatikkojen kuoro ilmeisesti osallistuu ohjelman esittämiseen.

Toivottavasti huomenna on hyvä sää. Silloin nähdään. Koko opintotuki lainaksi? Ei kiitos.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home