Henkilökultti

tiistai, joulukuu 09, 2003

Oho, huomenna olisi vielä kaksi tenttiä. Taitaapa käydä ensimmäistä kertaa elämässä niin, että kokeilen tenttiin menoa lukematta laisinkaan. Onneksi sentään proseminaarini on lähes valmis (huomenna se on valmis ja julkaisen senkin sitten internetissä kommentteja varten). Virittäkää selaimenne siis tälle taajuudelle viimeistään loppuviikosta.

R&R pelaajani, kiitokset pidättyväisyydestänne ja saamistani maileista. Lähetän lyhyet kuvaukseni nyt lauantaina, kun opiskelukiireet helpottavat jonkin verran. Minäkään en melkein malta odottaa, että voin saattaa hahmot näppeihinne.

Leikin tänään Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen talousvaliokunnan puheenjohtajaa. Ihan hyvin se meni, vaikka ilmeisesti olinkin onnistunut jännittämään hiukan - no onneksi en sählännyt. Ja ei, en ole ensi vuoden HYY:n hallituksessa talousvaliokunnan puheenjohtajana omasta tahdostani riippumattomista syistä, koska minun tukkani on vähän liian punasävyinen. Ainejärjestöille hallitusnevotteluiden neuvottelutulos taisi olla tyydyttävämpi. En puutu tähän asiaan enää koskaan blogissani, koska muuten minusta tulee kyyninen ja jököttävä jäärä.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home