Henkilökultti

perjantai, helmikuu 27, 2004

Ajattelin kirjoittaa antisemitistä ja intellektuellien luokan synnystä, mutten sitten jaksanutkaan- mutta Bataillen pornonovelleja on kuulemma netissäkin, googlella etsivä löytää. Muuta valaistunutta antropologista materiaalia salaseuroista kannattaa etsiä miehen teoksesta Noidan oppipoika, jota en jaksanut lukea. Tai siis onhan se siistiä, että kaikki eläimet paskovat maahan, mutta ihminen taivaaseen tai että sykkivällä tulivuorella ja gorillan persaukolla on ilmeisiä yhteyksiä paitsi Bataillen mielikuvituksessa, niin myös jossain antropologisesti kiinnostavassa paikassa.

Ai miten niin sen huomaa minusta, kun olen lukenut kolme päivää niinkin kuolleena syntyneestä ideasta kuin elektronisesta kaupasta (vuonna 2000) kirjoitettua kirjaa? Onneksi kauppatieteelliset tutkimusmetodit ovat aina yhtä oivaltavia: "Käyttäisitkö elektronista kauppapaikkaa, jos se toimisi nopeasti, luotettavasti ja moitteetta" menee minulla samaan sarjaan kun "Lähtisitkö kuuhun, jos se olisi turvallista, vaivatonta ja edullista". Jes mitä tutkimusta - Wou!11

Bataillesta takaisin Matti Vanhaseen. Näyttää siis siltä, että opintuki"uudistukset" ovat lykkääntyneet hamaan tulevaisuuteen. Nyt on siis aikaa kerätä voimia oikein kunnon mielenilmaukseen, sitten kun ne tuota yrittävät. Se adressi on netissä, googlellä etsivä löytää.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home