Henkilökultti

keskiviikko, heinäkuu 21, 2004

Kävin katsomassa Ropeconin sivuja ja vaikuttaa siltä, että tänä vuonna menen vain lauantaina (ihan varmaa se ei vielä ole). Kyseessä tulee olemaan kymmenes konini, joten juhlavuoden kunniaksi ajattelin - öö - olla juomatta cola-juomia ja olla valvomatta. Susien ständille nyt menee mielikseen, mutta muuten saa nähdä mitä tänä vuonna päätyy tekemään.

Ohjelmassa mikään ei erityisesti pistänyt silmään, mutta koska olen joka tapauksessa sen verran keskittymisskyvytön ettei ohjelmien seuraamisesta tule kuitenkaan mitään, niin tämä ei varsinaisesti haittaa. En nyt hyvää ohjelmaa ja valtavaa vaivannäköä halua haukkumaankaan lähteä, varsinkaan kun en taaskaan itse tee mitään, mutta mielestäni historianelävöittämistä (vai olisiko sittenkään historian elävöittämistä kuten conin sivuilla!)  lähestytään aika teoreettisesti kapeasta näkökulmasta - tiedot eri aikakausista ovat mielenkiintoisia ylipäänsä ja aiheina luennoille, mutta eivät sinänsä kovinkaan hyödyllisiä pelaajille tai pelinjärjestäjille peliä järjestettäessä, koska silloin aihealueen tuntemus täytyy joka tapauksessa hankkia syvemmältä kuin mitä Ropecon mahdollistaa. Se nyt ei ilmeisesti ole tarkoituskaan. Kätyri sentään tulee ja vieläpä Suomeksi - muista ostaa ja tukea (ilmainen mainos)!

Ropeconissa voin sitten ainakin hyvällä omallatunnolla hengailla yhden päivän ja saada kiinni eri tuttuni vuosien takaa. Ihan innolla siis tapahtumaa odotellessa. Miksiköhän kuitenkin käy niin, että vuosi vuodelta odotan tapahtumaa yhä vähemmän. Ehkä minä todellakin olen kasvamassa aikuiseksi tai sitten minun pitäisi säätää vähän vastaanotinta.

Olen joskus jopa harkinnut live-roolipelaamista tai miksei vaikka ihan roolipelaamistakin Ropeconissa. Siitä nyt ei ainakaan tule mitään, joten unohdetaan se ihan suosiolla. Vaikka jonkun hackn slash D&D-mätön ehkä joskus voisikin vetää... ehkä ihan vapaa-ajalla kuitenkin.

Työ on yllättävän väsyttävää - sen huomaa siitä, ettei oikein tahdo saada aikaiseksi mitään enään töiden jälkeen. Tai sitten vain koville laitettu ruumis vaatii lepoa.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home