Henkilökultti

torstai, joulukuu 02, 2004

Ranskalainen joulukuu on lammin. Aurinko paistaa ja yli kymmenen astetta lammittaa kulkijaa. Onneksi Valimeri on tuossa lahella. Koulutyot aktualisoituivat ja totesin vapaa-aikani kayvan vahiin, joten saattaapa kayda niinkin etta paivitystahtini vahenee huomattavasti. Viela ei kannata silti lopettaa kokonaan lukemista, jos on jo tahan saakka paassyt.

HYYssa tapahtuu: HYY on paattamassa luopua kokonaan kolmannesta kerroksesta Uudella ja antaa sen yhtyman kayttoon. Hyva idea heti sen jalkeen, kun taas lukuisa maara aine- ja harrastusjarjestoja sai Fatwan Dommalle. Eikohan Uuden viideskin, talla hetkella korjattavana oleva kerros, mene kohta vuokralle ulkopuolisille.

Erityisesti ainejarjestolaisten selkea kanta, etta ainejarjestojen paikka on Dommalla oli minulle yllatys - naiviudessani kuvittelin, etta heilla olisi jotain intressia puolustaa aine- tai harrastusjarjestoja. Nyt on siis aika vaikuttaa edarissa oleviin ainejarjestolaisiin ja osakuntalaisiin kertomalla, etta Dommalle muutosta voi olla negatiivisia seurauksia. Voitte te oikeistoakin yrittaa, odotan innolla.

Tai kertokaa ainakin, etta jos ainejarjestot eivat pysty pitamaan ainejarjestojen puolta vaan sekin jaa Sitvasille ja Vihreille, niin mita ihmeen virkaa koko edustajistoryhmalla on ja ennen kaikkea, kuka ihme viitsii aanestaa moisia sanansyojia?

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home