Henkilökultti

sunnuntai, marraskuu 21, 2004

Suomessa tuli lunta, mutta taalla siita ei ole tietoakaan. Jotenkin se onnistui lisaamaan koti-ikavaa aika massiivisesti, mutta toisaalta pianhan taalta paasen Suomeen lomailemaan jo..

Suomen ylioppilaskuntien liiton alennustila jatkui taman viikonlopun liittokokouksen jalkeenkin. Uusi puheenjohtaja on paitsi periferiasta, mies, kylteri, teekkari, oikeistolainen, "sitoutumaton" ja demari, joten taantumusta lienee tulossa. Hyyn vihrea vastaehdokas jai siis rannalle ja samalla taisi jaada tiukka linja myos opintoaikojen rajaukseen - saapa nahda.

Bussilakko sen sijaan alkoi tuottaa tulosta, kun sita suunniteltiin laajennettavaksi kunnolla. Tarjous ei ole kovin hyva, mutta onpa ainakin neuvottelut avattu, mika on hyva. Yhdessa tekemalla voi siis edelleen vaikuttaa eli uskoa tulevaan on. Erityisesti minua lammitti se selkea yhteisymmarrys, jolla tilapaistoiden maaraava epatoivoisuuden ja epatietoisuuden maailma koettiin pitkalla aikavalilla kestamattomaksi. Nyt kun viela akateemiseen maailmaan saataisiin samat pelisaannot..

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home