Henkilökultti

maanantai, helmikuu 06, 2006

Oho, odotinkin milloin joku keksii käyttää blogiani minua vastaan. Kymäläinen kirjoittaa viestissään HYY:n edustajistolle:

"
Hei,

Sitoutumattoman vasemmiston hallituksen jäsen ja edustajistoryhmän varajäsen Juho Lindman esittää verkkosivuillaan http://www.pcuf.fi/~deltax/index.html (6.2.2006 päivätty merkintä, suora linkitys ei kirjoitettaessa ole mahdollista) mm. että edustajistoa on johdettu harhaan ja syyttää suoraan ylioppilaskunnan talousjohtaja Linnea Mederiä väärän tiedon antamisesta edustajistolle.

Toimivan johdon syyttäminen omistajalle valehtelusta on melkoisen raskas väite. Haluaisinkin kuulla, edustavatko em. väitteet Sitoutumattoman vasemmiston näkemyksiä laajemminkin vai ainoastaan varaedustaja Lindmanin henkilökohtaisia mielipiteitä. Tällaiset syytökset edellyttäisivät myös erittäin hyviä perusteluja tuekseen.

Toivon vilpittömästi, että Sitoutumattoman vasemmiston edustajistoryhmä ja hallitus sanoutuvat voimakkaasti irti näistä Yhtymän toimitusjohtajan kunniaa loukkaavista väitteistä.


Ystävällisin terveisin,
Seppo Kymäläinen
edustajiston varajäsen (kok.)
HYY Yhtymän hallituksen vpj.
"

Terveisiä uusille lukijoilleni. Vastaan tähän vähän funtsittuani. Sillä aikaa kannattaa huomata myös HYALin merkintä Ylireagointia osoitteessa http://blogit.helsinki.fi/hyal/ sekä seuraavan Ylioppilaslehden mielipideosasto.

3 Comments:

  • Siis voi vittu nitä Kokoomuspellejä...

    Ketäköhän tässä pitäisi kunnianloukkauksesta syytellä

    By Anonymous douz, at 7:49 ip.  

  • Vitsi on varmaan siinä, että mitä seuraavaksi tehdään- lehtitukeenhan voisi nyt hyvinkin löytyä vaikka 10K, jos talous ei olekaan niin kuralla ja säästötalkoot niin pakollisia.

    Kyseessä on varmaan katsomusero, vaikka eihän asia voi olla niin, että toisten nähdessä pelkän väärän informaation näkevät toiset tilanteessa mahdollisuuden korjata tehty virhe. Vai?

    By Anonymous Emi, at 11:29 ip.  

  • Lehtituen lisäbudjetti on tosiaan heitetty ilmaan enkä näe siinä mitään vikaa.

    Muutenkin kannattaa seurata mitkä ovat säästöjen kärsijät tässä vielä vuodenkin mittaan, että ehditään tarvittaessa tehdä muitakin korjausliikkeitä.

    By Anonymous Juho, at 11:27 ap.  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home