Henkilökultti

sunnuntai, maaliskuu 12, 2006

Onpa kaunis viikonloppu, vaikka sitä onkin vietetty pääosin sisätiloissa. Tänään Rikos kannattaa ja ensi viikolla tiedossa matalalentoa koulun puolesta.

Olen kokenut tarvetta kommentoida HYY:n ja oikeaakin politiikkaa nykyistä enemmän blogissani. Joku raja. Kaikki lienee jo sanottu aikaisemmissa merkinnöissä, joten kiinnostuneet voivat katsoa sieltä.

Isoa G:tä olen kirjoitellut tässä vähän kuin salaa, parikymmentä sivua on jo kasassa ja kevään lopussa pitäisi olla viisikymmentä. Tulisi minustakin se tuplamaisteri sitten joskus. Pidellään hengitystä tapahtuuko tämä tänä vuonna kuitenkaan. Ilmeisesti kaikki muut opinnot kuin gradu olisivat toukokuussa kasassa. Tutkimussuunnitelmasta en tiedä, mutta toisaalta ei tiedä laitoskaan.

Gradun tiimoilta pätee varmaan sääntö: kolmas kerta toden sanoo. Ei se ainakaan pelota samalla tavalla kuin aikaisemmat, kun tietää millaista kyytiä on tulossa.

Toisaalta minulle on annettu ymmärtää, että gradun tekemisen ajoittaminen kesään on epäsosiaalista, kun olen nyt jo muutaman kesään sellaisen ajoittanut. Syitä on periaatteessa monia: yliopistolla on hiljaisempaa, yliopistopolitiikkaa on vähemmän, suurin osa yhdistyksistä on lepuuttaa, töissä on enemmän mahdollisuuksia järjestellä tekemisiään, sosiaalista elämää on vähemmän kun monet kaverit ovat liesussa tai kuluttavissa kesätöissä ja kesällä olen yleensä virkeämpi. Toisaalta kesällä voisi tehdä myös aika paljon muuta, kuten vaikkapa lomailla. Jännittävä uusi ajatus.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home