Henkilökultti

maanantai, helmikuu 03, 2003

Aina välillä sitä huomaa buukaanneensa itselleen melko paljon menoa. Se on tavallaan sääli, koska silloin ei välttämättä ehdikään tehdä kaikkia niitä mukavia asioita, joita muuten voisi harkita. Ehkä jossain vaiheessa tosiaan pitäisi osata sanoa se ei-sana, vaikka tänäänkin on sitten loppujen lopulta ollut ihan tuottelias päivä. Teoriassa mulla ei sitä paitsi ole kiinni tällä viikolla kuin torstai-ilta, mutta katsotaanpa nyt miten tässä vielä käy..

Hukka kirjoitti Attacista ja Defensistä mielenkiintoisia. Aihe vaatisi penkomista, mutta voisin joka tapauksessa yrittää vastata tällä viikolla hiukan tuonnempana.

Katsoin netistä itselleni Lee-lainauksia viesteihini, mutta en taida käyttää noista kuin tuota viimeistä. Hetkellisessä eeppisyydeen puuskassa taidan laittaa nuo tuohon alle. Tästä nerokkaammaksi ei jälki-romanttinen väkivaltainen positivismin diskurssi voi mennä (kiitos Sarkku):

"The world is changing. The old world will burn in the fires of industry.Forests will fall. A new order will rise. We will drive the machine of war with the sword and the spear and the iron fist of the orc. We have only to remove those who oppose us."

"-The horsemen took your land. They drove your people into the hills to scratch a living off rocks.
-Murderers!
-Take back the lands they stole from you! Burn every village!"

"It will begin in Rohan. Too long have these peasants stood against you. But no more. "

"There will be no dawn for men"

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home