Henkilökultti

sunnuntai, joulukuu 21, 2003

Tuleeko joulu myös internetiin? Toivotaan parasta. Ainakin muutama ihminen lisää väittää löytäneensä tämän päiväkirjan, joten eikun pieni käsi heille. Toivotan tässä samantien oikein hyvää joulua kaikille. Olkoon siinä lämpöä ja läheisyyttä tai ainakaan televisiosta ei tule mitään (jos olisi televisio).

Syksyn aherrus on nyt loppu ja hiukan jännittää mitkä kaikki kurssit menivät läpi - erityisesti muutama kauppiksen kurssi saattaa olla vähän siinä hilkulla. Toisaalta, jos eivät mene ekalla läpi, niin aina on onneksi uusinta. Kiitos edes siitä.

Ryöväsin Malmin kirjastosta aivan mahottomat läjät kirjoja, joihin ajattelin upota joulun hiljaisempina hetkinä. Saapa nähdä miten siinä käy, koska sain tuon Windows-emulaattori Winen pyörittämään lainaamaani Fallout2-tietokone(rooli)peliä. Koin hetken hyvää karmaa tietokoneiden kanssa, koska tuolla nimenomaisella pelillä on vaikeuksia toimia kaikissa PC eikun siis Windows-koneissakaan. Lisäksi sain jo kolme tärkeää elämänopetusta: hirviöt pitää tappaa, ötyjen kuoleman kohmettamista kylmistä käsistä saa tarpeellisia tavaroita ja mutanttirottien potkiminen on vaivalloista. Koitetaan pärjätä näillä tämä vuosi loppuun.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home