Henkilökultti

maanantai, heinäkuu 26, 2004

Menetän kuulemma lukijani, koska en päivitä blogiani koko ajan. Käytetään nyt sitten työaikaa hyvään tarkoitukseen.

Koni meni odotetusti, kahta ystävääni lainaten "Planeetta emälutka ei petä" ja toisaalta "Now, Hell has a new name". Tuttuja oli mukava nähdä ja ohjelman missasin. Gaala oli liian pitkä ja sisälsi liikaa ninjoja ja sopivan määrää todella luokatonta huumoria. Sunnuntaina ei vanha enää jaksanut vaan tehtiin Hannan kanssa kotiseutu kierros.

Porvoon Linnanmäellä ei satanut, läheinen Cellar Cafe yllätti viihtyisän jokisella terasillaan. Makean kaakaon kyytipojaksi sopi hyvin kastikkeinen leivos. Itse valmistettu jäätee jätti hyvän maun, eikä hintakaan tuntunut pahalta eurooppalaiseen makuun. Palvelu oli kansainvälistä ja asiakaskunta outoa.

Porvoon jälkeen oli vuorossa vierailut akselilla Askola, Monninkylä ja Järvenpää. Järvenpäässä tarkistimme Suomen suuren pojat, Sibben, kotitilan Ainolan. Vaikka ranskalaiset olivatkin miehittäneet tilan ja oppaiden englanti oli kehnoa, sai paikasta silti boheemin vaikutelman. Opiskelijahinta 2 euroa ei ollut liian suolainen.

Kotimatkalla tutustuimme vielä Pohjois-Vantaaseen akselilla Kerava, Savio, Korso, Rekola, Koivukylä ja Jokiniemi. Keravan moderni keskusta herätti nuoruudenmuistoja - en ollutkaan käynyt entisessä ammattikorkeassani kohta kolmeen vuoteen, joten sen ja Keravan havainnointi oli hiukan kuin paluu Porthaniaan aikuisena. Matkailu avartaa.

Töissä tänään - pääomistaja oli hankkinut viikonloppuna runsaasti ilmaista mainosta lafkalle: "Leena Harkimolla uusi miesystävä" tiesi  iltalehti kertoa. "Viime aikoina kansanedustaja Leena Harkimo on nähty yhdessä erään liikemiehen kanssa muun muassa golfkentillä sekä syömässä illallista äskettäin avatussa Mecca-ravintolassa". Iltalehti tiesi liikemiehen nimen ja kuvankin. Töissä odotetaan innolla tämän viikon seiskaa. Kaikki mainos on varmaan hyvää mainosta, tai jotakin.

Olen ajatellut pelin tekemistä. Tästä lisää myöhemmin.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home