Henkilökultti

keskiviikko, marraskuu 17, 2004

Maanantain international student rally oli kai ihan onnistunut, kun ilmaista viiniakin sai. Pormestarin kanssa yhteiskuvan ottaneet pojatkin olivat saaneet kuvansa seinalle. Illalla diskossa ei ollut Prodigya, ("meilla ei ole sita" totesi dj, en meinannut uskoa, kun kyseessa oli kuitenkin ilmeisesti kuitenkin oli jonkin sortin klubi ja satoja levyja. Toisaalta tamahan on Ranska.)

Taalla olisi myos ylioppilaskuntavaalit, mutta lukuisista epatoivoisista tukijoiden kyselyista huolimatta en nyt siis asetu ehdolle, koska kaytannossa ehtisin hoitaa vain osan kautta ja toisaalta ainakin alussa ihan pelko ajan kaytosta paikallisen byrokratian jarkeistamiseen pitaa minut poissa.

On myos huomattava tosiseikka, etta en saa juurikaan mainospostia. Ilmeisesti paikalliset ovat todenneet, etta opiskelijat kuluttavat niin vahan, ettei kannata. Sen sijaan nuoret kommunistit jakavat viikkotiedotteensa aina oveni (ja kaikkien meidan muidenkin HOASia vastaavan tahon luona asuville) ali. Tanaan mm. Marx totesi, ettei ole kuollut ja sitten vaadittiin uutta ylioppilasliittoa vuoden 1968 jalkimainingeissa valtion hajottamien tilalle seka tietenkin uutta perustuslakia Eurooppaan (taalla siita on tulossa aikamoinen kynnyskysymys sosialisteille). Lehtinen on loistavalla maulla laadittu ja siina on aina monta hyvaa kantaaottavaa sarjakuvaa.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home