Henkilökultti

sunnuntai, joulukuu 05, 2004

Ukrainalaisten piti kaikkien lahtea kotiin, vaikka ilmeisesti edes hallitus ei ollut kaskenyt viela. Sen kunniaksi olikin sitten aikamoiset pirskeet. En tosin tieda oikeastaan kenen ne toiset ja kolmannet bileet jatkoinene enaa olivat, mutta se nyt ei varmaan haittaa. Bonuksena kavereiden kanto kotiin tappelemaan aamukuudelta on aina yhta virittavaa. Puhuin jonkin verran sosialismista ja revontulista, mutta muuten ollaan edelleen aika cava-cava linjalla. Lauantaina en ollut kovin krapulassa, mutta nyt on paa vielakin niin kipea, etta tama paiva on tuomittu menetetyksi.

En sentaan jatkanut putkea enaa suurella mielenmaltilla, vaikka pojat olivatkin loytaneet viela kuusi litraa sangriaa ja litran viskia. Palataan asiaan ensi viikonloppuna sitten, ehka. Nama olivat varmaan viimeiset isot pirskeet tassa ennen joulua, joten ehka tama voidaan hyvaksya.

Onnistuin melkein unohtamaan Suomen itsenaisyyspaivan, mutta Tero ehdotti etta olisi Soiree Finlandaise eli keskaria pimeassa kahdestaan hiljaa kuunnellen pateettista musiikkia. Katsotaan nyt toteutuuko tamakaan sittenkaan.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home