Henkilökultti

tiistai, joulukuu 20, 2005

Joulu tuli jotenkin puun takaa - toisaalta onneksi, kun ne ole vielä ehtinyt stressata vaikkapa joulahjoista. Onneksi jotain jo onkin ja loput voi hankkia sitten torstaina Turusta. Samoin onneksi ehti miettiä vähän mitä meinaa hankkia jo etukäteen.

Olen funtsinut, etten jostain syystä ole oikein jouluihmisiä. Hyvät ruuat ja alkoholi maistuvat ja perheiden kanssa on jotenkin vähän aikaa muulloin. Samoin ajatus opiskelun ja työn kauemmaksityöntämisestä tuntuu aika houkuttelevalta.

Huomenna tosin vielä mennään aikamoista matalalentoa edes takaisin. Ensin aamusta viimeisen koulutyön viimeistely ja palautus, kaksi sivun reaktiopaperia, sitten pitää valmistella 1) esitys ja 2) versio vaiheessa olevasta artikkelirungosta, koska siihen ei ehdi ennen joulua palaamaan. Sitä ennen pitää kehittää joku framework, mutta onneksi keksin jotain ideaa siihen. Sitten yhdeltätoista toivottavasti valmistautuneen tapaaminen ohjaajan kanssa. Sen jälkeen kannettava kainaloon ja puoli yhdeksi ropeen. Sieltä lahjakaupan kautta viideksi Alamaailman gm-kokoukseen, josta ilmeisesti vielä yhteen tapaamiseen tapaamiseen ja sitten illalla vielä Jennin pileseen. Toivottavasti ehtii jossain vaiheessa syödä pari kertaa. Torstaina aamulla Turkuun. Puh.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home