Henkilökultti

sunnuntai, joulukuu 28, 2003

Olinpas ollut kiltti, kun sain paljon hienoja lahjoja! Erityisesti D&D 3.5ed. lämmitti paitsi omaa mieltäni, niin Monstrous Manualin uusilla ököillä pilaan pelaajieni päiviä varmaan toukokuulle asti. Ajattelin, että päivitys versiosta 3.0.versioon 3.5. olisi lähinnä figupelaajien rahastusta, mutta itse asiassa tutustuttaessa sääntökirjaan pintapuolisesti, vaikutti siltä, että siihen oli tehty ihan järkevän oloisia muutoksia: rankkurista ja bardista oli tehty (melkein) hahmoluokkiakin, loitsuja oli järkeistetty, koko tappeluluku kirjoitettu uudestaan, featteja lisätty, aseita lisätty ja skillejä vähennetty. En olisi ehkä osannut itsekään tehdä oikeamman suuntaisia muutoksia. Sokerina pohjalla koko concealment säännöstä oli pistetty uusiksi. Taisin siis olla taas ennakkoluuloinen ihan turhaan.

Kirjoja on luettu ja kannettava tietokone lainassa. Saa nähdä saanko mitään tuottavaa - kutsen sitvasin tilinpäätöstä - tehtyä lähipäivinä. Loma Yläneellä ja Hiekkaharjussa rentoutti, joten arkeakin alkaa jo odotella ihan innolla. Jes.

R&R pelaajalistat netissä. Tsekatkaa http://alltal.greywolves.org/ . Muistakaa myös ilmoittautua, jos olette mies tai myöhässä. Aina joku peruuttaa kuten edellisessä pelissä 60% pelaajistani. Eivätkä ne hahmot edes olleet huonosti kirjoitettuja.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home