Henkilökultti

torstai, marraskuu 18, 2004

Oho, Bloggerini oli muuttunut Ranskaksi. Meinasin alkaa kirjoittamaankin sammakkoa, mutta ajattelin saastaa teidat silta. Toistaiseksi.

Pormestarin kuvaaja oli ottanut satoja kuvia ja parikymmenta oli joutunut nettiinkin, toisin kuin suurin osa onneksi ei. Onneksi naista ei ole mahdollisuutta saada sita taysin totuudenvastaista kuvaa, etta elama taalla olisi pelkkaa piletta. Alla kommenttini (kunhan kamppikseni paasevat jonnekin, missa on internet (jouluna) laitan enemman linkkeja.)

Mutta tassa siis jotain esimakua:

http://www.clermont-campus.com/site/spgm/index.php?spgmGal=2004/15_novembre&spgmPic=0&spgmFilters=#pic

Kuvan nimi: Ita-Eurooppa ruokailee. Oikealta vasemmalle alhaalta lahtien: Juho (Suomi), Kasha (Puola), Tero (Suomi), joku ranskis (Ranska), Igor (Venaja). Ylarivista oikealta Anna (Puola), kolme jotain saksalaista tyttoa joiden nimea ei voi muistaa, tohtori Misha (Venaja) ja sitten puolalainen tytto, jonka nimea en muista enka osaa lausua.

http://www.clermont-campus.com/site/spgm/index.php?spgmGal=2004/15_novembre&spgmPic=2&spgmFilters=#pic

Kiistan kaiken. Muse: Our Time is Running Out. Oikealta vasemmalle: joku ranskis kannissa, Konstantin (Valkovenaja), Sasha (Pietari).. Vasemmalla jotain kanniaalioita.

Enemman kuvia on vaikkapa taalla, mutta niissa en ole mina, vaikka onkin tuttuja, joten en kommentoi niita toistaiseksi mitenkaan.

http://www.clermont-campus.com/site/spgm/index.php?spgmGal=2004

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home