Henkilökultti

sunnuntai, elokuu 28, 2005

Takaisin trombiseen Suomeen. Rooma oli aivan upea.

Täällähän on melkein syksy ja koulunikin näyttää alkavan huomenna. Ensimmäiseksi tiedossa blaa-blaata pari viikkoa ja lisäksi pitäisi selvittää mitä ihmettä tutkinnolleni on tapahtunut, miksi ja voiko sitä enää korjata.

Ainiin, tai no, enpä sanokaan tässä vielä mitään.

sunnuntai, elokuu 21, 2005

Tänään kolme vuotta kihloissa. Huomenna Roomaan.

perjantai, elokuu 19, 2005

Itärajalla lomailemassa - sähköposti venyy ja paukkuu, mutta viis siitä. Mä olin niin loman tarpeessa ja on ollut niin siistiä lueskella, rentoutua, pelailla ja nukkua.

Sentään olen sienestänyt hiukan. Lomaa on vielä monta jäljellä. Ajatus tuntuu aikaisen ihkulta.

maanantai, elokuu 15, 2005

Tarkoititko: Sivujen lahti?

Kysyi Google. En tarkoittanut.

Peli tuntui onnistuneen, muutamaa lähes tilastollista fibaa lukuunottamatta. Pelaajatkin tuntuivat viihtyneen. Pari kertaa taisin olla suht asiaton, mutta peruuttamatonta vahinkoa tuskin tuli. Unimaa toimi todella hyvin ja jotain sen kaltaista voi hyvin harkita jossain tulevassakin pelissä - siellä seikkailleista pelaajista sitä kehuivat kaikki.

Proppiviikko sujui loistavasti, vaikka pari kertaa hermot hiukan kiristyivätkin. Huumorista meep, tarjoilikin jo päiväkirjassaan parhaimmat.

Nyt väsynyt ja onnellinen. Huomenna Joutsenoon - yksi päivä sivistyksen parissa riitti palauttamaan uskoni sisävessaan ja suihkuun.

perjantai, elokuu 05, 2005

Jos nyt sitten päivittäisi, vaikka ajatusten saaminen eroon Savusta menee jatkuvasti vaikeammaksi ja vielä on viiko aikaa. Jos ne omat propit vaikka sitten tänään...

Huomenna metsään ja maanantaina tosiaan metsään. Seuraavan kerran kunnolla mailin äärellä sitten joskus elokuun lopulla.

Loma alkaa tunnin kuluttua ja nyt tuntuu suhteellisen ihanalta. Pelipaikalla nähdään, jos en tämän jälkeen enää ehdi päivittää.

maanantai, elokuu 01, 2005

Tässä jo perinteeksi muodostunut maanantaiposti.

Rentouttava viikonloppu Joutsenossa, vanhempia toisilleen esitellen, edessä viimeinen tyoviikko ja viimeinen viikko kaupungissa ennen lähtöä proppileirille Tammelaan. Odotan innolla - yleensä tuollaiset talkooviikot ovat olleen aika mukavia ja uskomatonta, mtuta totta, rentouttavia! Heti perään Savujen lahti, joka näyttää aika hyvältä toistaiseksi.

Tänään tiedossa häät (ei omani) ensimmäisen esipelin sijaan.